Skip to main content

Ghid acces resurse VMware

Pasul 1 - Vizitare my.upb.roÔÇő

Accesa╚Ťi contul de utilizator din platforma my.upb.ro. Din rubrica Servicii alege╚Ťi din list─â Licen╚Ťe VMware. Accesa╚Ťi adresa vmware.pub.ro ╚Öi autentifica╚Ťi-v─â folosind adresa de e-mail institu╚Ťional─â.

Adres─â de e-mail

Pentru accesarea serviciului este nevoie s─â introduce╚Ťi adresa de e-mail. Dac─â nu v─â cunoa╚Öte╚Ťi adresa de e-mail, o puteti afla acces├ónd my.upb.ro, navig├ónd c─âtre sec╚Ťiunea Profil > Conturi, ca ├«n imaginea de mai jos. Adresele sunt specifice fiec─ârei facult─â╚Ťi - de exemplu, pentru Facultatea de Automatic─â ╚Öi Calculatoare, adresa de e-mail are formatul username@stud.acs.upb.ro.

MyUPB detalii conturi

Pasul 2 - AutentificareÔÇő

Dup─â accesarea paginii, veti fi redirec╚Ťiona╚Ťi c─âtre pagina de autentificare. Aici, introduce╚Ťi numele de utilizator si parola, ca ├«n imaginea de mai jos. Va trebui s─â folosi╚Ťi adresa de e-mail institu╚Ťional─â ca nume de utilizator.

Login vmware.pub.ro

Deschidere tichet dac─â autentificarea nu func╚Ťioneaz─â

Dac─â autentificarea nu func╚Ťioneaz─â, deschide╚Ťi un tichet pe site-ul support.upb.ro.

Pasul 3 - Alegere softwareÔÇő

├Än urma autentific─ârii, ve╚Ťi vedea o pagin─â ca cea de mai jos.

Pagin─â principal─â VMware Hub

Alege╚Ťi un produs din list─â, iar dup─â ce ap─âsa╚Ťi pe el, ve╚Ťi putea s─â ├«l ad─âuga╚Ťi ├«n co╚Ö, ca ├«n imaginea de mai jos.

Adăugare coș produs VMware

Pasul 4 - Achizi╚Ťie softwareÔÇő

Dup─â ce ad─âuga╚Ťi toate produsele de care ave╚Ťi nevoie, ve╚Ťi putea s─â le achizi╚Ťiona╚Ťi ╚Öi s─â le ad─âuga╚Ťi ├«n contul dumneavoastr─â prin ap─âsarea butonului Check Out.

Achizi╚Ťie produse VMware

Pe pagina de finalizare a procesului de achizi╚Ťie, ve╚Ťi putea vizualiza codul necesar pentru activarea produselor ╚Öi s─â le desc─ârca╚Ťi.

Pagin─â detalii achizi╚Ťie